Articol

În acest fel, veți ajunge la o burtă plată-în fiecare deceniu de viață

În douăzeci de ani de viață

Teoretic, ar trebui să fie ani când ești fizic la vârf. Deși metabolismul începe să încetinească cu 1-2% atunci când treceți de la adolescență la vârsta de douăzeci de ani. Acest lucru înseamnă că, dacă vei consuma 2500 de calorii pe zi, în timpul adolescenței, vei consuma de la 25 până la 50 de calorii mai puțin în douăzeci de ani, astfel încât cei mai mulți oameni primesc, în medie, 1,2 lire sterline pe an, la această vârstă, spune medicul endocrinolog Scott Isaacs, autorul echilibrul hormonal.

Cu toate acestea, chiar și atunci când toate persoanele fizice și hormonale beneficiile în vârstă de patru ani, de divertisment, însoțite de alcool și târziu în noapte pizza, pot lăsa efecte asupra metabolismului, iar obiceiul de a consuma alimente și băuturi, care alimentele sunt sărace și bogate în grăsimi, poate persista până la mijlocul deceniului.

„După absolvire, oamenii tind să stea mai mult timp la masă și acest stil de viață sedentar poate duce la creșterea în greutate, mai ales dacă încă mai bei mult și nu-ți pasă de dieta ta”, explică dr. Isaacs. http://ideal-metamorfoza.info/prolesan-pure-forum-pareri-efecte-farmaci-avizul-despre-arzator-de-grasime/

Acest lucru are un impact mare asupra aspectului unei persoane dacă mănâncă alimente pline de carbohidrați. Un studiu recent din Journal of Nutrition a constatat că cantități mari de carbohidrați procesați măresc nivelul de insulină din organism, ceea ce împiedică divizarea grăsimilor din zona abdominală.

CUM SĂ OBȚINEȚI UN STOMAC PLAT?

În primul rând, schimbarea dieta ta.

– Menținerea insulinei la un nivel sănătos, urmând o dietă moderată de carbohidrați, în care majoritatea carbohidraților provin din surse nutritive neprelucrate, cum ar fi cerealele integrale, fasolea, fructele și legumele, spune nutricionistica Lisa Young.  „În ceea ce privește exercițiile fizice, este important să includeți exerciții cardio staționare, antrenamente de intervale și antrenamente de forță”, spune Perkins.

EXERCIȚII PENTRU TOATĂ LUMEA

Pentru super-corp: cele 15 cele mai bune exerciții care vor dizolva cele mai multe calorii

Se recomandă двухнедельная cardio-antrenament cu o durată de 35 până la 40 de minute pe săptămână, cu o viteză de aproximativ 7 din 10 pe scara de intensitate, două de 30 de minute interval de antrenament (trec două minute de exerciții de intensitate medie, apoi două minute de ritm), pentru a maximiza secreția de hormon de creștere și de ardere a grasimilor.

La urma urmei, este bine să aveți două zile pe săptămână de antrenament de forță pentru a construi masa musculară, ceea ce contribuie la arderea caloriilor. Orice tip de antrenament de forță va fi eficient dacă programul devine treptat mai greu (mai multă greutate, mai multe repetări), astfel încât să continuați să vă provocați corpul.  Dacă nu sunteți gata să transpirați șase zile pe săptămână, puteți dubla și puteți face antrenamente de forță cardio sau intervale de două ori mai lungi, adică 60 de minute.

NUTRIȚIE INTELIGENTĂ

Alimentele grase nu vă vor face să câștigați în greutate – vor câștiga prea mult zahăr

Când ajungeți în anii treizeci

Pentru majoritatea femeilor, treizeci de ani este timpul pentru a construi o familie. Sarcina poate duce la întinderea și împărțirea mușchilor abdominali. Cercetătorii brazilieni au descoperit că acest lucru se întâmplă la 68% dintre femeile din abdomen deasupra buricului, iar la 32% dintre femei, mușchii se întind cel mai mult într-o zonă sub buric.

Cu aceasta a spus, în timpul sarcinii, majoritatea femeilor primesc depozite de grăsime în jurul taliei, care, cu puțin efort și nutriție adecvată, se pot topi rapid. Din fericire, în timpul anilor treizeci, femeile au încă un metabolism rapid. Deși aportul caloric încetinește cu încă una până la două procente din prima scădere mică în douăzeci de ani, acest lucru nu va avea un impact mare asupra corpului până la patruzeci de ani.

CUM SĂ OBȚINEȚI UN STOMAC PLAT?

Restaurarea figurii și a taliei care au existat înainte de sarcină necesită o abordare dublă: este necesar să se „dizolve” depozitele de grăsime care acoperă cavitatea abdominală și întăresc mușchii întinși. Antrenorul Sarah Haley, creatorul unei serii de exerciții pentru mame, sfătuiește rutinele care au o intensitate puternică și o durată scurtă.

AX ÎNCREDEREA ÎN SINE

A pierdut 38 de kilograme într-un an și a renunțat la bomboane

– După warm-up în fiecare dintre următoarele exerciții trebuie efectuate in termen de 60 de secunde: cea mai mare ridicare de genunchi( jogging la fața locului), de la placa de la genuflexiuni (Ridicați-vă în bar și sari cu ea pe urmele lor, prin colectarea de picioarele înainte), precum și o serie de exerciții, care trebuie să se facă la intervale scurte, pentru a nu obține un prejudiciu.

Cu un milion de responsabilități de zi cu zi, munca, copiii și orice altceva, mamele nu au mult timp liber, dar, în ciuda acestui fapt, este important ca ei să doarmă bine. Este ideal între șapte și nouă ore de somn de noapte, deoarece lipsa de somn stimulează creșterea hormonului cortizol de stres, care promovează depozitarea grăsimilor în jurul taliei.

În anii patruzeci

 În anii patruzeci, nivelul de estrogen începe să scadă. Până la vârsta de patruzeci de ani, estrogenul a influențat depozitarea grăsimilor corporale, în special în zonele pieptului, șoldurilor și feselor și le-a îndrumat în aceste zone, evitând zona taliei. Pe măsură ce estrogenul scade, tot mai multă grăsime este depozitată în jurul taliei, explică Dr.Pamela Peek. Nu numai că metabolismul și arderea caloriilor încetinesc cu încă 1-2%, dar un studiu a constatat că persoanele cu vârsta cuprinsă între patruzeci și cincizeci de ani pot pierde până la 8% din masa musculară care arde calorii.

CUM SĂ OBȚINEȚI UN STOMAC PLAT?

Nu puteți face acest lucru pe cont propriu pentru a preveni scăderea estrogenului, dar o modalitate sigură de a stimula hormonul de creștere este prin exercitarea în sala de gimnastică.

„Programele de intensitate moderată până la mare, cu mai multe seturi, un număr mare de repetări, intervale scurte de odihnă și exerciții care vizează mai multe grupuri musculare mari la un moment dat, provoacă reacții acute semnificative ale hormonului de creștere”, spune dr.Spock. Nicholas Ratamess, profesor de sănătate și exerciții la Universitatea din New Jersey și oferă un antrenament intens de cel puțin trei ori pe săptămână timp de 30 de minute.

Ancheta de cercetare, publicate în Jurnalul de fiziologie aplicată, a arătat că la femeile cu vârsta între 25 și 43 de ani regulate высокоинтенсивные exerciții de aerobic conduc la dublu crește eliberarea de hormon de creștere, în termen de 24 de ore.

Studiile din revista Physician and Sports medicine arată că exercițiile cardio pot fi, de asemenea, eficiente în menținerea masei musculare. Studiul a arătat că intense de exercitii aerobice (alergare, ciclism sau înot patru-cinci ori pe săptămână) au redus musculare, pierderea de sportivi cu vârsta de peste 40 de ani, deoarece exercitiile regulate stimulează sinteza de proteine (restabilirea și menținerea mușchilor) și creșterea masei musculare și puterea.

FOARTE SIMPLU

Pentru un fund perfect: scapa de celulita cu ulei pentru bebelusi. Construirea și menținerea masei musculare poate, de asemenea, ajuta la nutriție. În mod ideal, între 50 și 60 de grame de proteine de înaltă calitate pe zi în alimente cum ar fi brânză de vaci, iaurt grecesc, leguminoase, pește sau pui. În cele din urmă, nu vă descurajați: rețineți că puteți restabili efectul anilor asupra abdomenului și a depozitelor de grăsimi din jurul taliei în orice moment al vieții, raportează portal Shape.